top of page
Zoeken

André Kooistra met nieuwe single 'Vier elke dag'André Kooistra, de feestzanger uit het Noorden en bekend als “ zingende brandweerman “ komt ook dit keer met een knaller van een single , getiteld ‘Vier Elke Dag’ Een mooie opvolger voor ‘Werelddag’ waarmee André onlangs goed wist te scoren. Bij het horen van de eerste klanken wordt je gelijk vrolijk.


Een feestnummer die lekker mee te zingen is en dat is waar het André om te doen is; mensen vrolijk maken en laten meezingen met zijn vrolijke nummers. Met ‘Vier Elke Dag’ gaat dit zeker lukken. ‘Vier Elke Dag’ is het levensmotto van André. Ondanks tegenslagen, zou je alles uit het leven moeten halen en elke dag moeten vieren, soms met een lach, soms met een traan.


Zeker in tijdens als deze, zie je des te meer hoe relatief alles is. Nu ligt de nadruk hierop. Het is niet alleen een boodschap voor nu, maar zeker ook voor later als alles weer normaal is, volgens André. ‘Vier Elke Dag’ is geschreven door Pascal de Vormer en P. Pruysenaere (het pseudonymn van de hitschrijver van o.a. Gerad Joling en Koos Albert Peter de Wijn). Dit duo heeft al meerdere nummers voor André geschreven.

De productie is in handen van Dylan van der Feen werkzaam bij The Office Studio. De promotie van vier elke dag, wordt verzorgd door Casper Janssen Music Promotion en de single verschijnt via CD Hamster. Voor meer info en boekingen: www.andrekooistra.nl of check zijn Facebook.

7 weergaven

Comments


bottom of page